Metrou Nicolae Teclu, zona linistita, finisaje de calitate

61.789 €

Metrou Nicolae Teclu, zona linistita, finisaje de calitate,

61.789 €
Caracteristici
Suprafata 59 mp An 2023 Decomandat Etaj 1 din 3 M 13 min.
Descriere
Fara Comision - Direct Dezvoltator - Apartamente/Case Noi. Apartament 2 camere total decomandat, componenta: hol de acces, living cu intrare in balcon, bucatarie inchisa
In proximitate gasim marile centre comerciale ale cartierului Titan: Auchan Titan, Iris Mall, Metro, Auchan Pallady, Jumbo, JYSK, Decthalon, Dedeman si IKEA.
Toate materialele folosite atat la structura constructiei, cat si la finisajele interioare sunt de cea mai buna calitate, alese cu grija si responsabilitate fata de siguranta si confortul clientilor nostri. Structura de rezistenta este compusa din stalpi de beton armat. Compartimentarile exterioare cat si intre apartamente sunt din caramida tip Porotherm. Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior. Lifturi silentioase in dotare.

Apartamentul este amplasat la cateva minute de statia de metrou Nicolae Teclu.
Imobilul face parte dintr-un bloc nou cu regim de inaltime P 3E.
Finisaje: centrala termica in condensare Immergas 24 kw, tamplarie din profile PVC, Usi de intrare metalica - Usi interioare gresie/faianta/parchet, obiecte ceramice in bai.
Apartamentele sunt bransate la toate utilitatile Sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale, fiind dotate cu centrala proprie si contoare individuale;
Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Direct Dezvoltator, fara comision !
Pretul nu include TVA 5%
111 vizualizari Bucuresti 06 Jun, 10:24
Statii metrou
Nicolae Teclu 13 min
1 Decembrie 1918 (M3) 22 min
Anghel Saligny 28 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..