54.500 €

Metrou Nicolae Teclu, direct dezvoltator, apartament 2 camere decomandat

  • Suprafata 54 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 5
Bucuresti, 15 nov, 15:54

Descriere anunt

Metrou Nicolae Teclu, direct dezvoltator, apartament 2 camere decomandat,

Va prezentam spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat la etajele 1 si 2 si avand o suprafata utila de 54,38 mp, disponibil in ansamblul W PABLO RESIDENCE - un imobil cu regim de inaltime D+P+5E.

Apartamentul beneficiaza de o compartimentare moderna, cu bucatarie semideschisa si cu o terasa pe toata suprafata apartamentului.

Apartamentul se preda la cheie, contorizat individual pentru fiecare tip de consum (electricitate, gaze si apa) fiind complet finisat cu finisaje la alegerea clientului, materiale de calitate superioara si cu utilitati complete si functionale (apa, canal, gaze, curent electric si fibra optica).

In realizarea constructiei utilizam materiale de calitate superioara conform celor mai inalte si exigente standarde de siguranta si calitate in constructii.

W PABLO RESIDENCE se afla intr-o zona rezidentiala aflata in imediata apropiere a marelui centru comercial Pallady, la doar cateva minute de mers pe jos: IKEA, Auchan, Lidl, Metro, Decathlon, JYSK, Mega Image, Dedeman, Leroy Merlin etc.) si la doar 10 minute distanta de statia de metrou Nicolae Teclu si cuprinde un total de 44 apartamente respectiv garsoniere duble, apartamente tip studio, apartamente cu 2, 3, 4 camere si apartamente penthouse cu terasa, proiectate intr-un stil modern care sa iti permita o amenajare potrivita stilului tau de viata.

Ansamblul rezidential ofera pentru fiecare locuinta locuri de parcare situate la demisol, si zona de relaxare si spatiul verde.

* Pretul afisat este pentru plata cash cu un avans de minim 80%;

* Pretul afisat nu include TVA;

* Pret avans minim 15% - 77.000 EUR.

* Pret parcare – 6.500 EUR + T.V.A.

* Termen de finalizare: decembrie 2022