72.500 €

Metrou Mihai Bravu, direct dezvoltator, bloc nou

  • Suprafata 54 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 6
  • Mihai Bravu ...5 min.
Bucuresti, 25 sep, 15:01

Descriere anunt

Metrou Mihai Bravu, direct dezvoltator, bloc nou

direct dezvoltator, apartament de 2 camere in bloc in constructie la metrou Mihai Bravu, 54 mp, etaj 2, decomandat; se vinde la cheie (gresie, faianta, parchet, usi, termopane, centrala termica).

Detalii suplimentare

Direct dezvoltator! Apartament de 2 camere de vanzare in zona Mihai Bravu, la doar 5 minute de mers pe jos pana la statia de metrou cu acelasi nume, etaj intermediar, 54 mp, decomandat. Imobilul este in stadiul de constructie, urmand a fi finalizat anul viitor. Apartamentul se vinde la cheie: gresie, faianta, parchet import Bulgaria, usi Grecia, termopane Ramplast, centrala termica Beretta, obiecte sanitare Cersanit. Sunt disponibile si locuri de parcare contra cost, atat supraterane cat si subterane. Amplasamentul imobilului va ofera posibilitatea de a beneficia de acces rapid si facil catre principalele puncte de interes ale zonei: piete, unitati de invatamant de toate gradele, unitati spitalicesti, mall-uri, banci, etc.

Pretul nu include TVA; pret valabil pentru avans de minim 50%. Pozele au caracter informativ, ele apartinand unor proiecte anterioare.

Nu ezitati sa ne contactati pentru vizionari sau alte detalii legate de proiect.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Mihai Bravu 5 min.
Timpuri Noi 17 min.