39.425 €

Metrou D.Leonida Studio-la promotie

  • Suprafata 44 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 5
  • Dimitrie Leonida ...14 min.
Popesti - leordeni, 20 mai, 10:40

Descriere anunt

Metrou D.Leonida Studio-la promotie

disponibil la et 4 din 5,se preda complet finisat cu posiblitatea alegerii finisajelor G+F+P+T+UM+CT. Se accepta si credit, pretul difera in functie de avans

Detalii suplimentare

Imobilul se afla la mica distanta fata de statia de metrou Berceni, 150m in spatele acesteia, dar si la circa 950m fata de cealalta statie de metrou a magistralei 2, Dimitrie Leonida, care poate fi accesata foarte rapid, nu mai mult de 10 minute de mers pe jos, intr-o zona cu cladiri locuite si cu trafic pietonal intens.

In pretul fiecarui apartament, indiferent daca ne referim la o garsoniera sau la un apartament cu 3 camere, fie ca vorbim de parter sau de ultimul etaj al cladirii, sunt incluse o serie de dotari, de la furnizori verificati, care asigura montaj si garantie.

Plecand de la usile metalice antiefractie cu inchideri multiple pentru mai multa siguranta si de la usile de interior (wenge - cel mai solicitat model) de diverse tipuri care pot fi si alese direct de la furnizor, continuand cu centrala termica proprie Immergas, in condensatie si cu putere de 24kw, calorifere metalice, ferestre PVC cu 5 camere, profil Rehau E 70, feronerie MACO, geam Saint-Gobain pentru o mai buna izolatie termica si fonica si economisirea energiei, gama de dotari este completata de obiecte sanitare montate in bai, de instalatii electrice ce au prevazute prize, intrerupatoare si ventilatoare pentru bai.

Pentru gresie, faianta si parchet se asigura un buget consistent in care sunt incluse adezivii, chiturile de montaj, precum si monopera aferenta unui montaj standard.

Inca de la inceput, in dezvoltarea noului proiect imobiliar s-a avut in vedere o pozitionare cat mai buna a acestuia, acces la mijloacele de transport in comun si in aproierea unor puncte de interes major pentru viitorii locatari ai complexului.

Atunci cand s-a realizat proiectarea ansamblului s-a impus pentru noua comunitate care va prinde viata aici un standard mai ridicat in ceea ce priveste siguranta si confortul si s-a cerut gard imprejmuitor, acces auto controlat prin bariere, existenta de spatii verzi pe langa caile de acces pietonal si auto, amenajarea si dotarea unui loc de joaca pentru copii, locuri de parcare subterana si supraterana care sa poata fi achizitionate, iar pentru unele apartamente de la parter, chiar si gradina proprie.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 14 min.