56.900 €

Metrou Dimitrie Leonida

  • Suprafata 60 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 4
Popesti - leordeni, ieri, 13:39

Descriere anunt

Metrou Dimitrie Leonida,

apartament 2 camere decomandat, foarte spatios, la 7 min. de statia de metrou Dimitrie Leonida. Locuinta se preda finisata la cheie si bransata la toate utilitatile. Reducere de 5% la plata cash,

Detalii suplimentare

Apartamentul decomandat situat in apropierea statiei de metrou, accesul se face pe strazi asfaltate si iluminate . Bloc cu un regim de inaltime P+4 etaje avand in componenta sa atat garsoniere si apartamente cu 2camere.

Constructia in care se regaseste apartamentul este situata in zona de sud a Capitalei, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, RATB, METROU- DIMITRIE LEONIDA. Beneficiaza de toate utilitatile - canalizare si apa curenta , gaze GDF Suez, energie electrica Enel ,fiecare apartament avand un sistem individual de contorizare.

Apartamentul prezentat are o suprafata totala utila de 60 mp,acesta fiind compus din hol,baie, bucatarie inchisa,1 dormitor spatios cu balcon si living cu acces in balcon

Apartamentul se preda complet finisat cu: centrala termica proprie si calorifere, usa la intrare antiefractie, usi de interior moderne, tamplarie pvc cu geam termopan, glafuri din pvc exterior, gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare moderne in baie.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida