90.475 €

Metrou Brancoveanu, curte, bloc nou, comision 0

  • Suprafata 57 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj parter din 3
  • Constantin Brancoveanu ...7 min.
Bucuresti, 25 sep, 15:02

Descriere anunt

Metrou Brancoveanu, curte, bloc nou, comision 0

direct dezvoltator, apartament 2 camere cu curte de vanzare in zona statiei de metrou C. Brancoveanu, la 6 minute de mers pe jos pana la metrou, 57 mp utili, curte de 74 mp, bloc in constructie

Detalii suplimentare

Direct dezvoltator! Comision 0! Apartament de 2 camere cu curte de vanzare in zona statiei de metrou Constantin Brancoveanu, la 6 minute de mers pe jos pana la statia respectiva, 57 mp utili, curte de 40 mp, decomandat, parter. Apartamentul se afla intr-un bloc aflat in constructie, constructia acestuia respectand toate normativele in vigoare, fiind alcatuit pe cadre de beton, in timp ce peretii exteriori si compartimentarile interioare sunt din caramida Porotherm. Finisajele si dotarile sunt la alegere, acestea fiind disponibile in cadrul unui buget special stabilit in acest sens: gresie, faianta, parchet, usi interior/exterior, obiecte sanitare bai, glafuri, geamuri termopan, prize si intrerupatoare Legrand, centrala termica Viessmann/Buderus.

Pozele au caracter informativ, ele apartinand unor proiecte anterioare. Nu ezitati sa ne contactati pentru vizionari. Pretul nu include TVA.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alarma
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Constantin Brancoveanu 7 min.
Piata Sudului 17 min.