52.500 €

Metrou Berceni, apartament 2 camere

  • Suprafata 60 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 6

Descriere anunt

Metrou Berceni, apartament 2 camere

Apartament 2 camere decomandat, balcon stil logie inchis. Situat la etajul 2 cu o suprafata locuibila de 54.10 mp si suprafata balcon de 6,00 mp, rezultand o suprafata utila de 60.10 mp.

Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa, centrala termica Ariston, AC, obiecte sanitare dela Cersanit si Grohe.

In imediata apropiere de staia de metrou, statie STB, centre comerciale. La cateva minute de Sun Plaza, dar si de cele mai mari parcuri situate in sectorul 4.

Pozitionat stradal, cu curte interioara si acces privat, locuri de parcare cu preturi de 2500 euro+TVA.

Imobilul este dezvoltata de un dezvoltator cu experienta si cu referinte excelente pe piata imobilaira. Constructii realizate dupa toate normele de construire aflate in vigoare, Cu spatii de locuit frumos organizate si usor de amenajat.

Lift Shindler cu capacitatea de 8 persoane, intrare pe baza de cartela, sisteme moderne de iluminat cat si antiincendiu.

Este singurul proiect pe zona de sud care ofera spatii generoase, cu amenajari de top la preturi fara concurenta.

Toate unitatile locative sedau la cheie, cu plata cash, cu un avans de minim 70% la antecontract.

Pentru vizionari si rezervari, va rog sa ne contactati.

Poze cu titlu de prezentare.

Detalii an constructie: august finalizare acte

Detalii zona: zona in continua dezvoltare, la aproximativ 2 minute de mers pe jos de statia de metrou Berceni si mijloace de transport in comun.

Reper: Berceni - Soseaua Berceni,Metrou Berceni

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Renovat recent
Usa metalica