56.500 €

Metrou Berceni, 1 minut, facilitati zonale

  • Suprafata 57 mp
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 6
  • Dimitrie Leonida ...13 min.
Bucuresti, 01 dec, 16:36
Urca primul in lista

Descriere anunt

Metrou Berceni, 1 minut, facilitati zonale,

diverse tipuri de apartamente decomandate dispuse intr-un proiect in curs de finalizarem, exact langa metrou Berceni, 1 minut. Preturi incepand de la 56500 e (cash). Acceptam si credit bancar (pret lista).

Detalii suplimentare

Ansamblu de locuinte in curs de finalizare, situat exact langa Metrou Berceni-1 minut. Pe o raza de cca 500-1000 m fata de amplasarea imobilului intalnim toate facilitatile necesare unei familii pentru un trai modern, relaxat si comod, dintre care enumeram - multiple magazine alimentare si nonalimentare/ multiple supermarket-uri/ multiple fast food-uri/ multiple restaurante/ farmacii /saloane infrumusetare/ splatorii auto/ spalatorii haine/ gradinite s.a.m.d.

Apartamentele se vand LA CHEIE cu finisaje si obiecte sanitare complete -Gresie /Faianta/ Parchet/ Usi interior/ Obiecte sanitare baieStructura solida a imobilelor este asigurata prin stalpi, cadre si grinzi de beton armat, exteriorul este placat cu sistem termoizolatie cu polistiren expandat de 10cm si finisaje de calitate atat pe casa scarii cat si partile comune. Fotografii cu caracter informativ.

COMISION 0 .

BIROU VANZARI-DIRECT DEZVOLTATOR-TVA 5 %INCLUS .

Oferta prezentata este disponibila doar pentru plata cash.

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 13 min.