55.300 €

Metro Militari, Auchan, str. Tineretului, 2 camere

  • Suprafata 49 mp
  • An 2022
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 4
Sector 6, 10 aug, 08:21

Descriere anunt

Metro Militari, Auchan, str. Tineretului, 2 camere

apartament 2 camere, situat Militari, Metro, Auchan, STB 178,278 si 138, pe strada Tineretului, decomandat,bucatarie inchisa,suprafata utila 49 mp, intr-un bloc P+4, cu lift. Pret 55300 euro

Detalii suplimentare

oferta promotionala, apartament 2 camere, situat Militari, Metro, Auchan, STB 178 si 138, pe strada Tineretului, excelent compartimentat, decomandat, suprafata utila 49 mp, intr-un bloc P+4, cu lift. Structura este extrem de solida construita din beton, cu pereti din caramida porotherm(inclusiv cei interiori) si izolatie termica de 10 cm polistiren, la exterior. Apartamentul se vinde la cheie, cu finisaje la alegere-gresie, faianta, parchet, usi, obiecte sanitare - cu centrala termica (in condensatie) proprie, tamplarie Salamander cu 7 camere, iluminat stradal, strazi asfaltate.Utilitati: canalizare, gaze, curent electric, cablu Tv, internet. Utilitati :gaz, curent electric, cablu tv. Imobilul se finaliza in luna august 2022 si este amplasat la 50 ml de actuala statie RATB 178 si 138.Ansamblul se afla intr-o zona cu regim mic de inaltime al imobilelor,cu case in apropiere,mult mai aerisita si mai accesibila.Deasemenea in apropiere se afla centrul comercial Auchan, Practiker, Metro si zonele de relaxare - parc in apropiere, piscine, sali de fitness, sauna, salina, parc la 3 minute de mers pe jos si unde s-a inceput deja constructia pt. gradinita si scoala de stat.

Pret 55300E cu avans 90 % sau 56300 E pt. plata prin credit

Oferim asistenta si sprijin incepand cu programarea vizionarii pana la semnarea contractului de vanzare cumparare si pentru obtinere credit.

COMISION 0 pt. orice achizitie

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!