76.000 €

Metalurgiei

  • Suprafata 58 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 4
Sector 4, 21 oct, 23:59

Descriere anunt

Metalurgiei,

ap. 2 cam, Metalurgiei, STB, metrou Aparatorii, Grand Arena, ansamblu rezidential, etaj 2/4, finisat complet, parcare, spatii verzi, vedere mixta, constructie 2021, contorizare individuala

Detalii suplimentare

Apartamentul face dintr-un proiect bine conturat ce se afla in Sudul Capitalei, pe Bd. Metalurigiei.

Ansamblul dispune de cai interioare de acces, spatiu verde, iluminat nocturn. Proiectul dispune de infrastructura completa cu drum de acces asfaltat, fiind bransat la toate utilitatile orasului.

Apartamentul este disponibil la etajul 2 al imobilului, cu un regim de inaltime de Sth+P+4 etaje, are o suprafata utila de 58.1mp+ 5.3mp balcon deschis. Este decomandat si compartimentat astfel: bucatarie separata, baie, un hol ce permite amenajarea unui spatiu de depozitare, camera de zi, un dormitor si balcon cu acces din living.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul se afla pe strada Drumul Binelui, la cateva minute de malul Grand Arena sau cu acces rapid la statia de metrou Aparatorii Patriei. Accesul se face rapid prin Bd. Metalurgiei sau str. Drumul Binelui, iar pozitia acestuia fata de punctele de interes major din zona precum scoli, gradinite, centre comerciale este una excelenta, avand in vedere ca pe o distanta mica sunt comasate toate aceste institutii si chiar o zona comerciala importanta: Mall Grand Arena , magazine si centre comerciale: Metro, Auchan, Carrefour, Lidl, Sun Plaza, Grand Arena, Jumbo, Selgros etc.

Mijloace de transport in comun – STB: 241, 232, 313, 312, 141, 220, si acces rapid catre statia de metrou Aparatorii Patriei.

Specificatii tehnice si carcteristici:

Apartamentu este alcatuit din:

- Hol: 5.3mp

- Camera de zi: 22.4mp

- Bucatarie: 10.6mp

- Dormitor: 15.8mp

- Baie: 4.0mp

- Balcon: 5.3mp

Locuinta se preda cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate, alese de cumparator si dispune de: tamplarie PVC, parchet laminat, gresie si faianta din import, usi de interior, videointerfon, usa de la intrare este metalica, dotata cu multiple sisteme antiefractie.

Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie, in condensatie, de 24 kw si calorifere din otel.

Noul imobil are o structura de rezistenta pe stalpi si cadre din beton armat si compartimentare cu caramida Porotherm de 25 cm grosime la exterior iar la interior cu caramida de 12.5 cm, termoizolat cu polistiren de 10 cm. La subsol avem un spatiu ethnic.

Apartamentul este racordat la toate utilitatile orasului si este contorizat separat.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 82.420 Euro

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata cash.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, in prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pentru mai multe informatii va stau la dispoizitie.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida