69.900 €

Metalurgiei

  • Suprafata 55 mp
  • An 2021
  • Etaj 5 din 11
Sector 4, 29 nov, 16:24

Descriere anunt

Metalurgiei

Apartament decomandat 2 Camere. Apartamentul propus spre vanzare se va preda complet finisat si bransat la toate utulitatile este pozitionat excelent fata de metrou si statiile STB

Detalii suplimentare

Va propunem spre achizitie apartament decomandat de doua camere in ansamblul rezidential The Grand Kristal.

Conceptul urbanistic indraznet, functionalitatea excelenta a noului proiect rezidential, precum si design-ul modern al imobilelor care compun ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei, dumneavoastra ati propus astazi de catre dezvoltatorii brand-ului Kristal Residence, provin din dorinta acestora de a oferi viitorilor rezidenti. posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata, in cadrul careia sa poata beneficia de un nivel de trai linistit si confortabil, intr-o atmosfera de calitate, protejata de factori externi, insotita de un aer modern, in care totul a fost planificat cu mare atentie, fie ca vorbim de circulatia auto, nivelul de securitate intern sau spatiile verzi si cele de recreere.

Teren total de 10 ha (100.000 mp) situat in zona de sud a Capitalei, mai exact pe Bulevardul Metalurgiei, Sector 4, Bucuresti, Strada Dumitru Brumarescu.

– 22 de blocuri in cadrul ansamblului cu regim de inaltime mixt, parter plus 7 etaje, parter plus 10 etaje si parter plus 11 etaje

– peste 2.000 de unitati locative diverse, de la apartamente cu doua, trei si patru camere decomandate, spatioase si foarte bine luminate natural, insotite de balcoane ample si dotari de top.

– Spatiul verde in cadrul ansamblului de peste 30% din totalul terenului este generos, iar arhitectii peisagisti au proiectat, pe langa spatiile verzi care delimiteaza imobilele, un numar de 11 locuri de joaca pentru copii si un numar de 11 parcuri moderne cu spatii destinate relaxarii. , de dimensiuni mari, pe care le vor amenaja la standarde inalte si le vor utila cu mobilier urban, iluminat nocturn.

SPECIFICATII TEHNICE SI CARACTERISTICI:

Locuintele din cadrul proiectului Kristal Residence se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente , iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare sunt alese de cele mai bune firme de profil, cum ar fi:

• tamplaria PVC Rehau, profil de ultima generatie Sinego Lux, cu geam tripan pentru o cat mai buna etansare, asigurata cu sistemul de inchidere Roto;

• placile ceramice (gresia si faianta) sunt importate din Spania si Italia;

• parchetul este laminat, import Austria;

• usile de interior sunt importate din Italia;

• obiectele sanitare si echipamentele grupurilor sanitare Sannex, import Spania;

• usa de la intrare este dotata cu multiple sisteme antiefractie;

• centrale de apartamente marca Ariston, in condensare, conform noilor norme in vigoare si calorifere din otel.

PRET SI MODALITATI DE PLATA:

Pretul apartamentului este de: 69900 Euro, TVA 5% inclus!

Parcari disponibile contracost, pretul parcarii fiind de 4000 Euro+19% TVA

Se accepta orice modalitate de plata(credit bancar, rate la dezvoltator sau cash) !

Comision 0%!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton