59.900 €

Metalurgiei

  • Suprafata 62 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 8
Sector 4, ieri, 10:51

Descriere anunt

Metalurgiei,

de vanzare apartament 2 camere decomandat, zona Metalurgiei, ansamblu rezidential nou, securizat. Etajul 2/8, suprafata totala utila 62,25, Metro, Auchan, Jumbo in zona. Pentru detalii tel.

Detalii suplimentare

Siuat intr- un ansamblu rezidential cochet, compus din blocuri cu regim de inaltime variat, ansamblu care este gata sa te primeasca in casa pe care o visezi de atata timp!

Se propune spre vanzare apartamentul de 2 camere , 54.75 mp decomandat, bucatarie inchisa,compartimentare excelenta,decomandat total!

Situat in zona Metalurgiei, ansamblul este pozitionat intr- un cartier inconjurat de mult verde, confort si siguranta.

Proiectul este conceput special pentru a satisface pana si cele mai pretentioase dorinte sau necesitati pe care un viitor locatar le poate avea.

Apartamentul se preda la cheie, finisaje ultra moderne cat si de o calitate premium ( gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, centrala termica proprie, usi de interior. )

Bransat la toate utilitatile, canalizare, gaze, curent, apa curenta.

In vecinatate avem restaurante, complex comercial LIDL, Auchan,Metro, mijloace de transport in comun, loc de joaca, spatii de agrement.

Se accepta orice tip de credit noua casa sau ipotecar,cat si plata cash,in aceasta situatie anterioara dezvoltatorul ne intampina cu un discount de 5% din pretul total al apartamentului.

Comision 0%

Pentru vizionarea acestui apartament, ori pentru alte oferte din sectoarele 3, 4, sau 5,cat si Popesti Leordeni va stau la dispozitie la -0731085568 Georgian Dascalu

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton