59.900 €

Metalurgiei sector 4, Berceni

  • Suprafata 60 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 8

Descriere anunt

Metalurgiei sector 4, Berceni,

super apartament 2 camere sector 4, super pozitonare stradal. Ideal pentru inchiriere/ investitie. Decomandat 2 minute pana la statia STB

Detalii suplimentare

Metalurgiei Park, apartament doua camere foarte spatios si atent compartimentat situat intr-un ansamblu nou, in cel mai mare parc rezidential din Romania si anume Metalurgiei Park

Apartamentul se vinde la cheie : finisat cu vopsea lavabila alba, gresie, faianta si parchet, dotat cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, contorizat individual sanitar si electric, calorifere din otel, usi interioare, usa metalica la intrare, iar baia este utilata complet.

Apartamentul se vinde bransat la toate utilitatile orasului :apa curenta si canalizare, gaze naturale, energie electrica, ce sunt contorizate individual.

Cea mai iportanta caracteristica a acestuia , reprezinta amplasamentul, aflandu-se la doar 2 minute de RATB, la 5 min de Lidl, Grand Arena, Hornbach, Selgros, Metro, Auchan si la 15 min de Metrou Aparatorii Patriei.

Pentru a va crea locuinta dupa bunul gust , aveti posibilitatea de a va alege materialele pentru finisaje dintr-o paleta diversificata .

Se accepta orice modalitate de plata (Prima Casa, Credit Ipotecar , Cash ).

DIRECT LA DEZVOLTATOR – COMISION CLIENT 0%

TVA 5% inclus.

Apartament nou in ansambulul Top House

CompartimentareDecomandat

Anul constructiei 2020

IncalzireCentrala proprie

Numar niveluri8

Descriere

Pozitia noului complex, care este una excelenta, acesta fiind amplasat stradal pe Bdul Metalurgiei, vis a vis de Lidl, intre proiectele Brown Residence si Kristal residence cu deschidere ampla in bulevard la numai 2 minute de mers pana la statia Ratb.

Arhitectura moderna de care dispun noile imobile, amplasarea acestora in teren intr-o maniera foarte aerisita, precum si multiplele cai de acces rezultate.

Existenta in cadrul proiectului a peste 4000 mp de spatiu verde destinat rezidentilor ansamblului.

Constructia unei parcari supraetajate de mari dimensiuni, care va prelua o mare parte dintre parcarile destinate rezidentilor, facand astfel posibila pastrarea unei suprafete cat mai mari de spatiu verde in interiorul ansamblului.

Amplasarea a numeroase spatii comerciale la parterul blocurilor, care au deschidere in B-dul Metalurgiei, unde isi vor desfasura activitatea o serie de magazine, unitati bancare, farmacii, cafenele si unitati de invatamant.

Proiectul se desfasoara pe o suprafata de 18.465 mp teren si dispune de deschidere la drumuri de acces ample pe toate cele 4 laturi ale sale, fiind marginit si de B-dul Metalurgiei pe o latura, ceea ce face ca accesul de la si catre acest mega proiect sa se faca in cele mai civilizate conditii, indiferent de anotimp.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton