58.000 €

Metalurgiei

  • Suprafata 66 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 8
  • Dimitrie Leonida ...13 min.
Bucuresti, 07 dec, 08:56

Descriere anunt

Metalurgiei,

apartament 2 camere situat in Kristal Metalurgiei Park, total decomandat, 66 mp utili, finisat complet, contorizat individual, se vinde prin orice tip de credit bancar. Discount la plata cash

Detalii suplimentare

Apartamentul de 2 camere pe care il propunem spre vanzare este total decomandat si spatios construit pe cadre de beton si compartimentat cu caramida porotherm, si dispune de un living cu o suprafata de 22.70 mp, dormitorul in suprafata de 13.30 mp, bucatarie de 9.60 mp, baia de 4.40 si nu in ultimul rand un balcon cu o suprafata de 9.70 mp.

Blocul are un regim de inaltime de 8 etaje si va fi izolat cu polistiren de 10, ceea ce va oferii viitorului propietar un plus de confort si economie in lunile de iarna friguroase si o racoare deosebita in lunile calduroase de vara. Finisat cu materiale de calitate superioara si la alegerea promitentului cumparator, apartamentul va fi racordat la toate utilitatile orasului si contorizat individual. Se vinde direct de la dezvoltator si nu are costuri sau comisioane ascunse. Poate fii achizitionat prin orice tip de credit bancar ! Discount la plata cash !

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 13 min.