57.000 €

Metalurgiei 81

  • Suprafata 56 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 9 din 11
  • Dimitrie Leonida ...11 min.
Bucuresti, ieri, 14:06

Descriere anunt

Metalurgiei 81,

apartament de 2 camere in ansamblul Metropolitan Metalurgiei, construit pe cadre de beton si compartimentat in totalitate cu caramida. Fatada este ventilata si izolatia se face cu vata minerala;

Detalii suplimentare

Ansamblul Metropolitan Metalurgiei va oferta apartamente tip studio , 2 si 3 camere intro zona linistita, la 10 minute de Metrou Dimitrie Leonida. Apartamentele generoase, ferestrele mari si terasele spatioase fac din ansamblul nostru un loc in care sa va simtiti "ACASA". Cladirea dispune de parcare pe 2 niveluri (-1 si parter) si 4 lifturi care va vor facilita urcarea direct din parcare catre apartament. Constructia este realizata din cadre de beton, caramida porotherm, FATADA VENTILATA (cu vata minerala), centrala termica in condensatie de apartament, finisaje de calitate superioara, tamplarie PVC Trocal si geamuri tripan.

In curtea interioara vor fi spatii verzi pentru relaxare si odihna.

Ne dorim ca si dumneavoatra sa va alaturati comunitatii si sa gasiti in ansamblul nostru locul ideal pentru o familie, un loc in care sa va puteti creste in siguranta copiii.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 11 min.