Marasesti Mansarda intima, antiteza dintre istoric si nou pe bulevardul Marasesti

59.800 €

Marasesti Mansarda intima, antiteza dintre istoric si nou pe bulevardul Marasesti

59.800 €
Caracteristici
Suprafata 42 mp An 1930 Semidecomandat Etaj din 1 M 10 min.
Descriere
Tip tranzactie: Vanzare
Zona: Bulevardul Marasesti nr. 127, Bucuresti.
Pret vanzare: 59.800 EUR
Numar etaje: D+P+1+M
Numar camere: 2 (1 dormitor)
Numar bai: 1
Suprafata desfasurata: 42.33 mp

Facilitati:
- renovat complet;
- centrala proprie si aer conditionat;
- pozitie excelenta, ferit de zgomotul traficului;
- acces rapid la bulevard si mijloace de transport;

Daca iti doresti sa locuiesti aproape de freamatul trepidant al Bucurestiului sau chiar te gandesti sa investesti intr-un imobil de acest calibru, sunt sigura ca aceasta proprietate ti se potriveste!

Este vorba despre o locuinta ce se afla la mansarda unei cladiri interbelice, la cativa pasi de Manastirea Radu Voda si celebra biserica Bucur Ciobanul. De la intrarea in curtea comuna din bulevardul Marasesti nr. 127 vei simti cum pasesti intr-o locuinta diferita, deosebita. Odata ajuns la intrarea in imobil, vei urca pe o scara circulara care se termina cu accesul in apartamentul nostru. Design-ul interior accesorizat cu geamuri velux tipic mansardelor cat si originalitatea arhitecturii art deco a cladirii sunt elemente ce contureaza imaginea si vibratia unui camin intim, cu valoare istorica.

Locuinta este proaspat renovata si este dotata cu parchet, gresie, faianta. Exista centrala termica asa ca nu ne facem griji ca se lucreaza la tevile de caldura sau alte pretexte auzite intr-o capitala europeana. Nici pentru perioada de vara nu trebuie sa va bateti capul deoarece actualul proprietar a achizitionat si un aparat de aer conditionat. In partea dreapta a livingului se afla baia moderna in nuante de gri, cu dus incapator. Bucataria si restul apartamentului raman sa fie mobilate de tine, conform propriilor dorinte.

Urmatoarea camera este destinata dormitorului iar ultima camera poate fi folosita drept birou, dressing sau chiar zona de relaxare si sport. Ambele sunt luminate natural prin geamurile velux ce va vor conduce privirea catre cerul instelat. Bine, daca este prea siropos, va puteti monta si rulouri...

Antiteza dintre exteriorul cladirii si interiorul apartamentului se potriveste cu acea persoana care doreste intimitate cat si o atmosfera diferita de cea resimtita intr-un bloc comunist sau complex rezidential.

Ca si zona, suntem la aproximativ 900m de Parcul Carol si Piata Unirii. Bulevardul Marasesti cat si stradutele adiacente faciliteaza accesul catre Piata Unirii si statia de metrou Piata Unirii, Manastirea Radu Voda, Mitropolia Bucuresti, Parcul Carol, Parcul Tineretului, Metrou Tineretului, Colegiu National ,,Gheorghe Sincai”, Colegiul National ,,Ion Creanga”, Timpuri Noi, Podul Marasesti etc. Suntem aproape de kilometrul 0, asa ca nu vreau sa te obosesc cu detalii despre intersectia bulevardului Marasesti cu bulevardul Dimitrie Cantemir, sigur ai mancat si tu ceva bun de la renumitii turci de la Dristor Doner care apropo, se afla la nici cateva minute de mers pe jos. De asemenea, cred ca ai mai observat anul trecut si ca, in perioada sarbatorilor, cand veneai de la Piata Unirii si ieseai din pasaj, parca ajungeai in "Las Vegasul" romanilor. Incepand cu intersectia mai sus numita, din buza pasajului si pana la ultima bucata de bulevard din sectorul 4 au existat multitudini de luminite de Craciun. Daca se pastreaza traditia si anul acesta, vom vedea, pana atunci insa, hai sa vizionam si sa tranzactionam acest apartament, MERITA!

Ma opresc aici. Si as aprecia ca pentru orice alte detalii legate de proprietate in vederea cumpararii, inclusiv pentru programarea unei vizionari, sa ma contactezi oricand:
Luni - Vineri intre orele 09.00 - 18.00;
Sambata intre orele 10.00 - 14.00.

P.S. Sa nu uitam de importanta unui Mega Image in cazul in care ramai fara apa sau ciocolata. Este unul fix langa cladire.
144 vizite azi, 08:01
Statii metrou
Metrou Piața Unirii 1 10 min
Tineretului 11 min
Metrou Piața Unirii 15 min
Statii STB
Pasaj Mărășești 3 min
Bd. Dimitrie Cantemir 5 min
116 , 312 , 313 , 381 Bulevardul Mărășești 6 min
133 , 312 Colectiv 7 min
Piața Unirii 10 min
Evolutia preturilor imobiliare in Unirii
se incarca..