32.000 €

Magurele centru

  • Suprafata 50 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 3

Descriere anunt

Magurele centru,

apartament de 2 camere, bloc nou, locuit de 17 familii din 20 apartamente, toate actele pt vanzare, calitate superioara, Magurele centru, str. Marasesti 14, toate utilitatile, inclusiv canalizare.

Detalii suplimentare

Direct dezvoltator vindem apartamente de 2 si 3 camere,in bloc nou,situat in orasul Magurele,strada Marasesti nr. 14.Blocul este finalizat si locuit de 17 familii din totalul de 20 apartamente si exista toate documentele pentru vanzare.Apartamentul prezentat are o suprafata utila de 50 mp si o suprafata construita de 59 mp,este decomandat si are bucatarie inchisa,avand o priveliste deosebita.

Toate apartamentele sunt decomandate, avand bucatarie inchisa si suprafate generoase. Imobilul detine toate utilitatile: apa, canalizarea orasului (NU fosa septica), curent electric, gaz.

Blocul este situat pe strada Marasesti, la o distanta de cca 2 min fata de podul ce traverseaza centura mun. Structura de rezistenta este realizata pe stalpi si cadre de beton, iar compartimentarea este realizata cu caramida tip Porotherm de 25 cm grosime. Izolatia exterioara se realizeaza cu polistiren expandat de 10 cm. Peretii interiori ai apartamentelor sunt realizati din caramida Porotherm.

Apartamentele se predau cu finisaje.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Termopan
Usa metalica

Obiective interes

1. Gradinita piticii nostri 0749.177.710 Str. Smardan , nr 10, Bragadiru, judetul Ilfov
vezi mai multe