54.000 €

Magurele, Cart Scriitorilor

  • Suprafata 110 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj parter din 1
Bucuresti, ieri, 21:50
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Magurele, Cart Scriitorilor

Magurele str Amurgului apartament 2 camere, gradina proprie, garaj individual. Imobilul este amplasat intr-o zona linistita langa padure.

Detalii suplimentare

Apartamentul se afla intr-o zona deosebita langa padure, pe str Amurgului, cart. Scriitorilor la doar 25 min de Piata Unirii.

Apartamentul este situat la parter intr-un imobil cu 4 apartamente , decomandat si este alcatuit din : Curte proprie 60 mp , living, bucatarie, dormitor, baie si garaj individual 16 mp. Imobilul este finalizat si apartamentele se afla la alb (semifinisat) Constructia imobilului este realizata din cadre si grinzi de beton armat si compartimentate din caramida tip Porotherm, iar termoizolatia exterioara este realizata din polistiren de 10 cm densitate ridicata .Apartamentul beneficieaza de centrala termica proprie 24 kw , radiatoare otel, obiecte sanitare in baie ,gresie , faianta, parchet, usi de interior , la alegere. Utilitati: contorizare individuala Enel ,gaze ,canalizare, apa .Apartamentul se poate personaliza cu finisaje alese.