73.990 €

Investitie 2 camere Lujerului metrou, Dreptatii

  • Suprafata 52 mp
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 8
Bucuresti, azi, 16:17

Descriere anunt

Investitie 2 camere Lujerului metrou, Dreptatii

Catoma Property Invest va supune atentiei un superb apartament de 2 camere pozitionat pe strada Dreptatii, in imediata vecinatate a gurii de metrou Lujerului.

Imobil construit in anul 1981, stradal, civilizat, nereabilitat termic.

Apartamentul se afla la etajul 2 intr-un imobil cu un total de 8 niveluri, este complet decomandat, cu camere si spatii generoase (vedere mixta) si se ofera spre vanzare conform pozelor anexate ofertei.

Mobilat si utilat complet, cu aer conditionat, tamplarie pvc, usi noi la interior, usa metalica la intrare, gresie si faianta de bun gust si multiple alte imbunatatiri.

Pentru cei ce doresc mutarea imediata, dorim sa comunicam ca acesta este deja liber si ca necesita strict o igienizare fireasca.

Detine la baza mai multe considerente pentru care devine o oferta ideala si pentru un investitor:

Metrou Lujerului la 2 minute, Plaza Mall la 5 minute, Anchor Plaza la 5 minute, Piata Lujerului la 2 minute, imobil construit dupa 1980, etaj intermediar, spatii generoase, compartimentare complet decomandata, mobilat si utilat, pret solicitat sub piata actuala.

Situatia juridica este una facila si transparenta, se detine cadastru si intabulare si este pregatit pentru tranzactionare.

Doleanta proprietarului este pentru o vanzare intr-un timp relativ scurt, prin urmare pretul va expirma acest lucru.

Pretul expus este usor discutabil, nu negociabil.

Prezenta oferta se afla sub reprezentare exclusiva Catoma Property Invest.

Broker excluisv - Florin TOMA