140.000 €

Herastrau, Baneasa, 65 mp nou, apartament 2 camere

  • Suprafata 65 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 5

Descriere anunt

Herastrau, Baneasa, 65 mp nou, apartament 2 camere

apartament 2 camere intre Herastrau si Baneasa. 6 minute distanta de parcul Herastrau si 12 minute de Mall Baneasa. 65 mp, etaj 2/5, bloc nou, izolat, apartament nou.

Detalii suplimentare

Propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat in zona Herastrau. Proprietatea este la 6 minute distanta de parcul Herastrau si 12 minute distanta de Mall Baneasa.

Apartamentul face parte dintr-un bloc rezidential nou construit. Are o suprafata de 65 mp, un dormitor, un grup sanitar, un balcon, un loc pentru dressing, o bucatarie si living open space. Are finisaje de calitate si design modern. Se afla la etajul 2/5.

Blocul este prevazut cu lift, interfon si supraveghere video. Vecinii sunt selecti, iar arhitectura si casa scarii blocului este una moderna, de lux.

Luminos, spatios, decomandat, amplasat intr-o zona buna a Bucurestiului. Este perfect pentru o persoana independenta, un cuplu sau o familie cu un copil. Bucataria se poate recomaprtimenta si separa de living. Este pretabil si pentru investitie. Pretul chiriilor sunt destul de mari, ceea ce inseamna ca iti poti amortiza destul de usor investitia.

Parcuri, restaurante, cafenele, mall, lac, aeroport si multe cai de acces rapid catre orice zona centrala (Primaverii, Aviatiei).

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida