275.000 €

Herastrau, 2 camere parter, terasa 87 mp , nemobilat

  • Suprafata 66 mp
  • An 2008
  • Semidecomandat
  • Etaj parter din 6
Bucuresti, 12 ian, 05:00

Descriere anunt

Herastrau, 2 camere parter, terasa 87 mp , nemobilat .

Cand iti alegi noul camin, te gandesti atat la confortul tau cat si la al celor dragi. "Acasa" este calduros, cu camere spatioase si luminoase, ideale pentru serile in familie sau cu prietenii, liniste si confort oferite de lipsa agitatiei cotidiene din Bucuresti. "Acasa", in viziunea noastra, inseamna relaxant, cu acces facil catre scoli si gradinite, magazine, restaurante, dar si catre puncte de interes ale capitalei.

PyfRealEstate va propune noul "acasa"! Situat intr-o locatie linistita, in apropierea Parcului Herastrau, acest apartament are 2 camere cu o suprafata utila de 66mp plus terasa de 87mp si se afla la parter al unui imobil nou construit, cu 6 etaje, finalizat in anul 2008. Apartamentul se vinde la cheie, nemobilat dupa cum se poate observa si din poze. Acesta este dotat cu doua camere plus o terasa de 87mpu, care ofera multiple modalitati de amenajare peisagistica si functionala.

Pozitia este excelenta, vizavi de LeClub, Satul Francez, la doi pasi de intrarea in Parcul Herastrau. Situat intr-un imobil S+P+5E+6R, vecinatati si vecini de calitate, administrat foarte bine, cu servicii de paza umana si receptie 24/7, supraveghere video, curatenie, selectare gunoi etc. O parcare subterana generoasa si usor accesibila, rampa de acces parcare si alee acces bloc cu degivrare.

Se vinde nemobilat; necesita minime investitii de igienizare, reconditionare si amenajare (zugraveli, becuri/corpuri de iluminat, reglaje tamplarie, revizie A/C, mobilier).

Dotari: parchet esenta tare sucupira brazilian, gresie si faianta de calitate modele timeless, obiecte sanitare Ideal Standard, baterii Grohe, tamplarie exterioara de aluminiu vospita in camp electrostatic culoare nuc traditional, prize, usi interioare lemn furniruit, prize si intrerupatoare Vimar, A/C Daikin cu unitati interioare mascate in plafon.