130.000 €

Grozavesti Apartament 2 Camere Mobilat Lux Boxa Vanzare, 9/10, 130.000

  • Suprafata 55 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 9 din 10
Bucuresti, 13 ian, 16:18

Descriere anunt

Grozavesti Apartament 2 Camere Mobilat Lux Boxa Vanzare, 9/10, 130.000

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare apartament in zona Grozavesti, pe Soseaua Grozavesti, in imediata apropiere a Universitatii Ecologice, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Apartamentul dispune de 2 camere, este situat la etajul 9/10 al unui imobil finalizat in 2019, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camere cu pat de mijloc si canapea extensibla plus mobilier, baie - cabina de dus si sistem de ventilatie si o bucatarie inchisa, mobilata si utilata cu plita si cuptor incorporate, hota, combina frigorifica, zona de luat masa. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata utila de 54mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 8mp, potrivit pentru un mic dejun sau o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei, cu vedere catre zona comerciala Orhideea. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat.

Desi apartamentul nu dispune de un loc de parcare propriu, acest lucru nu va fi o problema! La doar cativa metri de intrarea in bloc, se gasesc in permanenta locuri de parcare disponibile.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Grozavesti la 5 minute sau Politehnica la 8 minute, STB 105 la 3 minute si STB 201 la 5 minute), gradinite, scoli, parcuri(Parcul Politehnicii, Gradina Botanica), hipermarketuri (Carrefour Orhideea la 7 minute, Afi Cotroceni la 12 minute de mers pe jos) si restaurante(Quantic Pub la 3 minute). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.