43.500 €

Grand Arena 2 camere loc de parcare inclus

  • Suprafata 53 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 3
Bucuresti, 09 dec, 09:12

Descriere anunt

Grand Arena 2 camere loc de parcare inclus,

direct dezvoltator - 2 camere decomandate cu balcon, toate utilitatile, finisaje la alegere, etaj 1,2 centrala termica loc de parcare gratuit,

Detalii suplimentare

Zona in care este amplasat noul cartier rezidential,se afla chiar in spatele shopping mall-ului – Grand Arena Mall, fiind de asemenea in vecinatatea numeroaselor hipermarket-uri aflate in acest areal, de exemplu: Carrefour Berceni, Selgros, Hornbach Berceni, Lidl etc.

Accesul catre aceasta noua zona rezidentiala, unde se afla amplasate si alte ansambluri de locuinte, precum: se face prin mai multe cai de acces importante, fie direct din B-dul Metalurgiei si str. Aurel Persu, cat si din str. Luica – intersectie cu str. Turnu Magurele.

Amplasarea excelenta, atat in raport cu aceste zone comerciale, aflate la o mica distanta, cat si cu privire la mijloacele de transport in comun, la pietele agro-alimentare, la magazine, la galeriile si centrele comerciale de renume, conduce la un acces facil, rapid ce se deruleaza in conditii foarte civilizate si de deplina .

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton