74.800 €

drumul taberei vanzare apartament la cheie bloc nou

  • Suprafata 67 mp
  • An 2012
  • Semidecomandat
  • Etaj 2 din 3
Bucuresti, 28 aug, 22:00

Descriere anunt

drumul taberei vanzare apartament la cheie bloc nou

OFERTA EXCLUSIVA.

Galaxyimob va propune spre vanzare un superb apartament de 2 camere, apartament situat intr-un imobil cu regim mic de inaltime, constructie 2012, pozitionat pe Drumul Cooperativei.

Locuinta este situata la etajul 2, face parte dintr-un mini complex rezidential, un proiect modern ce asigura maxim de confort si functionalitate.

Apartamentul are o compartimentare moderna cu un living open cu bucataria, acces catre terasa, zona de zi este foarte bine vitrata astfel se asigura maximul de lumina naturala, dormitorul este prevazut cu baie proprie si balcon, pentru zona de zi exista un al 2 grup sanitar.

Finisajele sunt de calitate premium, placari cu travertin, parchet masiv, tamplarie termopan, A/C, usa metalica.

Apartamentul se vinde complet mobilata si utilat(vezi foto) tot mobilierul si aparatura electrocasnica fiind de buna calitate si perfect functionale.

Blocul este construit pe cadre de beton cu zidarie din caramida porotherm, tencuita la interior, sistem termoizolatie la exterior, zonele de acces si scari placate cu travertin.

Comunitatea mini complexului rezidential este linistita, locatari discreti si civilizati. Amplasamentul asigura acces facil catre strada Brasov si bulevardul Ghencea.