54.500 €

Drumul Taberei, Valea Ialomitei, metrou, parc

  • Suprafata 51 mp
  • An 1974
  • Semidecomandat
  • Etaj 6 din 10
Bucuresti, 16 aug, 13:15

Descriere anunt

Drumul Taberei, Valea Ialomitei, metrou, parc

Dr. Taberei ap. 2 c tip TS, 51 mp, 6/10 la 2 min. de metrou si tramvai 41, bloc ingrijit, tip monolit. faianta, gresie, termopan, in apropiere de parcul moghioros, supermarket, piata, gradinite scoli.

Detalii suplimentare

Compania Imo-Zone, va prezinta

Apartament doua camere in zona Drumul Taberei ( Piata Valea Ialomitei ), confort 1, la doar doua minute de statii de metrou, statii R.A.T.B, scoli si gradinite de stat, magazine de tip supermarket cat si piata agroalimentara, iar la cinci minute distanta este Parcul Moghioros.

Imobilul pe care il propunem se afla in zona Valea Ialomitei, bloc de tip TS, orientare Sud -Est, ce are o structura tip monolit, doua lifturi, supraveghere video, scara curata cu uscatorie la fiecare palier in parte cu coloanele ( apa calda, apa rece, schimbate complet in tot blocu in 2017.

Apartamentul se afla la etajul 6 din 10 ale imobilului, suprafata de 51 mp, semidecomandat, cu un balcon inchis. Proprietatea dispune de finisaje precum gresie si faianta in bucatarie, baie, hol si balcon, usa metalica exterior, usi interioare din lemn, tamplarie PVC, Rehau si aparat de aer conditionat.

Pret:

54. 500 euro, negociabil

Acte disponibile cadastru si intabulare.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alarma
Apometre
Balcon
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton