58.000 €

Drumul Taberei, Valea Oltului, Ramura Jiului

  • Suprafata 60 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 4
Bucuresti, ieri, 17:46
42 vizite

Descriere anunt

Drumul Taberei, Valea Oltului, Ramura Jiului

comision 0, apartament cu 2 camere modern, spatios, finisat la cheie,

Detalii suplimentare

Apartament cu doua camere modern, spatios la etajul 1 din 3 + M , finisat la cheie.

Suprafata de 60 mp utili este eficient impartita, cu spatii generoase, zone de depozitare, baie complet mobilata. Apartamentul are bucatarie spatioasa, inchisa cu un balcon in suprafata de 8.32 mp.

Toate unitatile se predau finisate la cheie. Amenajarea fiecarei unitati poate fi facuta in functie de preferintele viitorului proprietar, fiind puse la dispozitie bugete pentru fiecare categorie de finisaje. Apartamentele vor fi predate cu: gresie, faianta, parchet, usi interior, usa metalica , tamplarie PVC 5 camere, obiecte sanitare, centrala termica, aparataj electric (tablou electric, intrerupatoare, prize speciale pentru: blat, aer conditionat, hota+plita+cuptor, centrala termica si masina de spalat) peretii fiind vopsiti in alb. Balcoanele sunt prevazute cu hidroizolatii, sifon de pardoseala, gresie pe toata suprafata si balustrada de fier forjat.

Sistemul constructiv este din cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general, pereti din zidarie de caramida porotherm atat la exterior cat si la interior, fiecare planseu este izolat cu polistiren de 3 cm iar exteriorul cladirii este termoizolat cu polistiren cu grosime de 10 cm.

TheBuilding 50 - Ramura Jiului se afla in Drumul Taberei, accesul se face rapid din strada Valea Oltului, strazile fiind asfaltate pana in fata proiectului. In apropiere sunt numeroase facilitati precum Parcul Brancusi, restaurante, farmacii sau supermarketuri.

Liniile STB si viitoarea statie de metrou Valea Ialomitei se afla in apropiere.

Va invitam la vizionare!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Loc parcare
Structura beton