50.000 €

Drumul Taberei- Tg Neamt- Bucla Valea Ialomitei

  • Suprafata 50 mp
  • An 1972
  • Semidecomandat
  • Etaj 4 din 10
Bucuresti, 08 dec, 11:06

Descriere anunt

Drumul Taberei- Tg Neamt- Bucla Valea Ialomitei,

apt 2 camere stradal, bucla Valea Ialomitei, 5 min Parc, metrou in fata blocului, RATB, scoala, liceu, piata, restaurante, vedere spre blvd Dr Taberei, contorizare separata, A/C,

Detalii suplimentare

Scoatem spre vanzare un apartament deosebit, compus din 2 camere in suprafata de 50 mp utili, etaj 4 din 10, vedere stradala spre blvd Drumul Taberei. Pozitia deosebita, la 5 min pe jos de Parcul Dr Taberei, 3 min piata Valea Ialomitei vis-a-vis de American Steak House este una din marile avantaje.

In fata blocului cu o singura scara, este amplasata statia de Metrou,ce se va da in folosinta in curand, pe langa accesul facil la toate mijloacele de trasport in comun RATB. Zona Drumul Taberei este binecunoscuta pentru diversitatea de scoli x2, licee x2, restaurante, magazine (Auchan 5 min)banci, cafenele etc toate foarte la indemana de la aceasta locatie.

Apartamentul este compus din 2 camere, bucatarie, baie, balcon, debara + spatii de depozitare generoase.Ca dotari suplimentare putem mentiona A/C, baie spatioasa cu cada, usa metalica,parchet masiv, instalatia blocului schimbata integral in 2015, contorizare separata, termopane.

Disponibil imediat, se accepta credit !

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Contor gaze
Debara
Inst. sanitare noi
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton