52.900 €

Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea

  • Suprafata 70 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 7
Bucuresti, ieri, 16:31

Descriere anunt

Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea,

Kristal Residence 2 camere, decomandat, 70 mp utili, bucatarie inchisa, bloc din caramida, nou, finisat la cheie, cu gresie, faianta, parchet si usi de interior, centrala termica in condensatie Ariston si ob. sanitare

Detalii suplimentare

Vand apartament deosebit, cu predare in noiembrie 2018, decomandat, finisat la cheie, pe gustul clientului, in bloc de 7 etaje, de calitate superioara, din cadre de beton, cu inchideri din caramida porotherm interior/exterior si termoizolatie Baumit, lift silentios si centrala termica proprie Ariston.

Proiectul ce a demarat in noiembrie 2017, include doua blocuri, construite pe o suprafata de 1000 mp, cu spatiu pentru parcari, spatiu verde si loc de joaca de 4000 mp.

Se vinde finisat cu gresie, faianta, parchet, usi de interior de cea mai buna calitate, dintr-o gama superioara pusa la dispozitie de catre dezvoltator, sau in baza unui buget generos alocat de acesta pentru fiecare apartament in parte.

Apartamentele beneficiaza de toate utilitatile, sunt contorizate individual, dispun de acces la RATB 122 si 222 (statia la 50 m de bloc) fiind amplasate intr-o zona deja dezvoltata, cu sala fitness, restaurant, piata, farmacie, supermarket, coafor, terasa, s.a.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida