64.900 €

Drumul Taberei Moghioros, Apartament 2 Camere Vanzare Nec. Invest., 64.900€

  • Suprafata 49 mp
  • An 1971
  • Semidecomandat
  • Etaj 6 din 10
Bucuresti, 12 oct, 12:39

Descriere anunt

Drumul Taberei Moghioros, Apartament 2 Camere Vanzare Nec. Invest., 64.900€

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare apartament in zona Drumul Taberei, chiar la intrarea in parcul Moghioros, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Apartamentul dispune de 2 camere, este situat la etajul 6/10 al unui imobil reabilitat, finisat clasic si necesitand investitii, asa ca ia-ti imaginatia si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camere spatioase, baie - cada si o bucatarie inchisa. Apartamentul este semidecomandat, spatios, avand o suprafata totala de 52mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 3mp, potrivit pentru o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficatie.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Parc Drumul Taberei la 5 minute), gradinite, scoli, parcuri(Parc Moghioros la 50m), hipermarketuri (Auchan Drumul Taberei la 3 minute, Carrefour Express) si restaurante(La Felinare, restaurantele din incinta Auchan). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.