41.500 €

Drumul Taberei Frigocom, Apartament 2 Camere Mobilat Vanzare 10/10 41.500 €

  • Suprafata 36 mp
  • An 1974
  • Semidecomandat
  • Etaj 10 din 10
Bucuresti, 12 oct, 12:40

Descriere anunt

Drumul Taberei Frigocom, Apartament 2 Camere Mobilat Vanzare 10/10 41.500 €

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare apartament in zona Drumul Taberei, pe Aleea Campul cu Flori, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Apartamentul dispune de 2 camere, este situat la etajul 10/10, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier clasice, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camere cu pat de mijloc si canapea, baie - cada si o bucatarie mobilata si utilata. Apartamentul este semidecomandat, spatios, avand o suprafata totala de 40mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 3mp, potrivit pentru o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficatie si aer conditionat.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Romancierilor la 7 minute, STB 137, 138 si tramvai 8, 25, 35 la 3 minute), gradinite, scoli, hipermarketuri (atat magazine stradale, Mega Image) si restaurante(Alexia Garden la 3 minute). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.