47.000 €

Drumul Taberei, comision 0, Valea Ialomitei, str. Dealul Macinului

  • Suprafata 49 mp
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 4
  • Gorjului ...17 min.
Bucuresti, 15 mai, 09:27

Descriere anunt

Drumul Taberei, comision 0, Valea Ialomitei, str. Dealul Macinului

Va prezint spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in Drumul Taberei pe strada Dealul Macinului , foarte aproape de Bd. Timisoara , intr-o zona fcu multa verdeata si foarte linistita unde predomina imobilele cu regim mic de inaltime (p+4).

Accesul catre mijloacele de transport in comun este facil. La o distanta de 200m este statie de tramvai si autobuze. Se poate iesi foarte usor catre Strada Valea Ialomitei si catre str. Valea Oltului. Daca circulati cu metroul, puteti merge 2 statii cu autobuzul pana la Metrou Gorjului.

Pentru aprovizionare puteti alege intre Kaulfand Valea Oltului situat la 5 minute de mers pe jos sau Mega Image Valea Oltului ( Non Stop), Piata Valea Ialomitei , Lidl, Profi sau Penny , toate fiind situate in imediata apropiere.

Apartamentul este situat la etajul 4/4 intr-un imobil construit in anul 1973, este decomandat si are o suprafata utila de 49 mp. Apartamentul este foarte bine compartimentat, cu o bucatarie generoasa (10mp) , un hol spatios unde se poate organiza un dressing sau un spatiu pentru depozitare, camerele in suprafata de 11 mp si 18 mp si o baie de 3 mp. Apartamentul nu are balcon.

Apartamentul este intr-o stare foarte buna, este foarte curat si beneficiaza de ferestre cu geam termopan, usa metalica, aer conditionat, parchet laminat in camere. Gresia si faianta din baie si bucatarie sunt montate in urma cu 10 ani dar sunt in stare buna. Peretii sunt zugraviti cu vopsea lavabila alba iar tavanele sunt placate cu placi din polistiren decorativ, avand un rol de izolare termica.

Apartamentul se vinde mobilat si utilat, asa cum se vede in fotografii. Bucataria este mobilata si dotata cu aragaz, frigider si masina de spalat rufe.

Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizita, nu ezitati sa ma contactati. Comisionul pentru cumparare este 0 %

Acces

Statii metrou Timp
Gorjului 17 min.