72.900 €

Drumul Taberei Brancusi, Apartament 2 Camere la Cheie bloc 2020 Vanzare, 72.900€

  • Suprafata 49 mp
  • An 2020
  • Semidecomandat
  • Etaj 1 din 2
Bucuresti, 12 oct, 12:42

Descriere anunt

Drumul Taberei Brancusi, Apartament 2 Camere la Cheie bloc 2020 Vanzare, 72.900€

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare apartament in zona Drumul Taberei, pe strada Valea Doftanei, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita.

Apartamentul dispune de 2 camere, este situat la etajul 1 al unui imobil nou, cu 2 etaje, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine nemobilat, insa complet finisat, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASa! Apartamentul dispune de camere spatioase, o bucatarie inchisa, baie - cada. Apartamentul este semidecomandat, spatios, avand o suprafata totala de 55mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 5mp, potrivit pentru un mic dejun ori o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Valea Ialomitei la 5 minute, STB 168 la 1 minut), gradinite, scoli, parcuri(Parc ANL Brancusi la 3 minute), hipermarketuri (Kaufland Brancusi, Mega Image la 5 minute) si restaurante(Restaurant Basilico la 7 minute). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.