75.000 €

Drumul Taberei, bd. Timisoara, 2 camere bloc 2018, mobilat si loc parcare

  • Suprafata 52 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 1 din 2
  • Gorjului ...15 min.
Bucuresti, 31 aug, 12:02

Descriere anunt

Drumul Taberei, bd. Timisoara, 2 camere bloc 2018, mobilat si loc parcare

Disponibile 2 apartamente cu 2 camere de vanzare in acest Imobil. Ambele sunt situate la etajul 1, sunt compartimentate, finisate si mobilate identic si sunt perete in perete. Se pot cumpara impreuna si transforma intr-un apartament cu 4 camere.


Locatie :

Drumul Taberei, langa OMV Bd. Timisoara. Imobilul se afla pe o strada exclusiv de case-vile, unde predomina constructiile cu regim mic de inaltime. Accesul catre mijloacele de transport este facil. La doar 100 m este statie de tramvai si la 200 m statie de autobuz. Pentru aprovizionare, exista un supermarket Lidl la 250m, Peny si Profi la 350m sau Kaufland si Mega Imave Valea Oltului ( 500m). Se poate accesa Metroul la Gorjului ( 1 statie de autobuz pana la Metrou). Plaza Mall se afla la 3 statii de tramvai.


Detalii:

Apartamentul este intr-un imobil nou, construit in 2018 si este situat la etajul 1. Imobilul are doar 2 etaje si mansarda, este construit din caramida si este termoizolat exterior cu polistiren de 10 cm.


Apartamentul are o suprafata de 53 mp, 1 grup sanitar, bucatarie open space, living si 1 dormitor cu acces catre balcon.

Finisajele sunt de foarte buna calitate si sunt noi. Apartamentul este mobilat complet. Bucataria este mobilata si utilata cu : frigider, cuptor, plita, hota, toate noi si in garantie. In living este un coltar extensibil, biblioteca, TV, masuta de cafea si o canapea de 2 locuri. Dormitorul este complet : pat matrimonial, sifonier, noptiere si comoda. Baia este moderna si dotata cu masina de spalat rufe. Tot apartamentul este mobilat si decorat in cel mai mic detaliu in luna iulie 2018 !

Incalzirea se realizeaza prin intermediul centralei termice prorpii. Apartamentul este contorizat individual pentru utilitati ( gaze, apa si lumina). Este cablat la RDS pentru TV si internet, chiriasul urmand doar sa semneze contract pe numele lui.

Imobilul are interfon.

Apartamentele sunt libere si disponibile imediat pentru vanzare.

Foarte important : Proprietarul este persoana fizica neplatitoare de TVA. Tranzactia este scutita de tva !

Acces

Statii metrou Timp
Gorjului 15 min.
Păcii 19 min.