95.000 €

Dorobanti - apartament 2 camere, et. 4/10, 95.000 E

  • Suprafata 38 mp
  • An 1974
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 10
Bucuresti, 29 nov, 01:15

Descriere anunt

Dorobanti - apartament 2 camere, et. 4/10, 95.000 E

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin

Fiindca suntem o agentie care pune foarte mult accentul pe dorinta si nevoia clientului, dorim sa va oferim spre vanzare un apartament de 2 camere in zona Dorobanti, situata pe strada Amman cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris. Zona de centru a Bucurestiului, o zona foarte bine cunoscuta care dateaza din prima jumatate a secolului 20, zona din jurul strazii a fost conceputa si construita de la bun inceput pentru a forma un cartier exclusivist. Apartamentul este foarte bine compartimentat, decomandat, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese,are multiple spatii de depozitare si este dotat cu tot ce aveti nevoie pentru a va muta pe loc: aer conditionat cu control wi-fi, Smart TV, masina de spalat, semineu. Inca un lucru foarte important si un avantaj in plus al apartamentului este renovat complet, toate instalatiile electrice si sanitare sunt schimbate.

Apartamentul este ideal pentru un cuplu la inceput de drum, sau o persoana singura, avem intretinere foarte mica (250 ron pe timp de iarna, 100 ron vara). In apropriere avem parcul Kiseleff si parcul Circului, unde puteti face linistiti sport impreuna cu partenerul sau singur/a, mai ales in perioada aceasta, cand sanatatea este pe primul loc.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun STB - 131/182/301/330 si la doar 9 minunte de mers pe jos fata de metroul Stefan cel Mare.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati!