110.000 €

Doamna Ghica Plaza Utilat complet & finisat lux

  • Suprafata 64 mp
  • An 2010
  • Decomandat
  • Etaj 10 din 16
Sector 2, 17 ian, 18:10

Descriere anunt

Doamna Ghica Plaza Utilat complet & finisat lux,

Panorama superba, mobilier premium KIKA, electrocasnice gama superioara, dressing KOMANDOR, renovat recent (vopsea Benjamin Moore), baie renovata, terasa 13mp, paza 24h, parcare subterana posibila.

Detalii suplimentare

Priveliste deosebita, in special noaptea cand este luminata "Casa Poporului"! Se observa si "Catedrala Neamului". Pozitionat spre sud, cu soare pana la amiaza!

Exista posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare subteran la subsol -1, pret 10.000 EUR. Acces direct cu liftul, de la etajul 10.

Complet mobilat si utilat cu mobilier de calitate superioara din magazinul Kika.

Bucatarie complet utilata cu electrocasnice premium: frigider Electrolux, masina spalat rufe Whirlpool, hota decorativa Ariston, cuptor electric + plita gaze ambele Whirlpool (aprox. 2000 EUR).

Doar mobilierul de bucatarie a costat 2.000 EUR, provenienta KIKA Made in Austria!

Dormitor: Dressing "Komandor" cu usi glisabile tip oglinda (aprox. 1000 EUR). Tapet englezesc achizitie Home & Design Mall. Patul este provenienta Kika.

Living: mobilier KIKA, recent achizitionat.

Intregul apartamentul a fost renovat anul acesta, exclusiv cu materiale de lux: vopsea decorativa si vopsea lavabila "Benjamin Moore", baie renovata cu mobilier / accesorii Mobexpert din gama de lux, alarma cu telecomanda (montata separat).

Terasa de 13 mp poate fi accesata din fiecare camera (pe toata lungimea apart.)

Etaj 10 / 16, S totala 66.5 mp, S construita 78.5 mp.

Complexul este pazit 24h/24h, monitorizat video, in apartament existand si un videointerfon.

Este situat langa “Lidl”, la parter existand un “Mega Image”, 3 farmacii si un restaurant vis-a-vis, loc de joaca pentru copii, statia de autobuz 143, statie Taxi, Veranda Mall (1.8km), Mega Mall (2km), statii de metrou Iancului si Obor.

Imbunatatiri: fibra optica, gresie, faianta, parchet, 2 x aer conditionat, detector de gaz, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica de ansamblu, apometre, repartitoare, contor gaze.

Complexul a fost finalizat la sfarsitul anului 2009, este alcatuit din 9 blocuri (4 blocuri de 4 etaje, 4 blocuri de 16 etaje si 1 bloc de 24 etaje) si este prevazut cu 2 niveluri subterane cu o capacitate de peste 500 de parcari si peste 130 de spatii de depozitare. Blocul are 2 lifturi.

La cerere se pot trimite mai multe poze prin WhatsApp.

Direct proprietar.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alarma
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton