48.600 €

Dimitrie Leonida, credit Prima Casa

  • Suprafata 50 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 3
Bucuresti, ieri, 13:01

Descriere anunt

Dimitrie Leonida, credit Prima Casa,

apartament 2 camere, decomandat, ideal pentru investitie, bloc nou, 50 mp totali utili, finisaje premium, metrou Dimitrie Leonida. Reprezentant vanzari.

Detalii suplimentare

Oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere, cu o suprafata totala utila de 50 mp, disponibil la etajul 1 al unui bloc nou, amplasat stradal pe Amurgului. In fata blocului este statie RATB si la doar 5 minute de mers pe jos regasim statia de metrou Dimitrie Leonida.. Zona va ofera un confort deosebit, datorita ampasarii in imediata apropiere a tot ce inseamna viata moderna si anume: mijloace de transport in comun, magazine, unitati de invatamant de toate gradele, piata, parc, banci, farmacii, s.a

Blocul este construit pe cadre de beton armat, la inchiderile exterioare si intre apartamente a fost folosita caramida Porotherm de 25 cm grosime. La compartimentarile interioare a fost folosita caramida Porotherm de 12,5 cm grosime. Pentru un consum redus de energie, blocul a fost izolat la exterior cu polistiren de 10 cm.

Imobilul dispune de locuri de parcare supraterana la pretul de 2000 euro. Apartamentul se vinde complet finisat, bransat la toate utilitatile orasului.

Se preda cu:

- gresie, faianta, parchet

- centrala termica

- calorifere

- tamplarie PVC cu geam termopan

- obiecte sanitare in baie

- usa metalica anti-efractie

- usi lemn la interior

- prize si intrerupatoare

Pretul nu include TVA!!!

Reprezentant dezvoltator!!!!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Structura beton
Structura caramida