57.500 €

Dezvoltator apartament 2 camere nou, Constantin Brancoveanu, Turnu Magurele

  • Suprafata 51 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 8

Descriere anunt

Dezvoltator apartament 2 camere nou, Constantin Brancoveanu, Turnu Magurele

Apartament 2 Camere Nou cu Balcon spatios si 60.36mp utili Constantin Brancoveanu - Turnu Magurele Direct Dezvoltator! 0% Comision

Va invitam intr-o poveste ce o vom construi impreuna intr-un complex nou de P+8 ce doreste sa schimbe perceptia traditionala a marimii spatiilor si modul in care acestea sunt gandite.

Dupa cum puteti observa in schita atasata, compartimentarea acestui apartament este una ce asigura o separare optima intre fiecare zona a casei, in acelasi timp pastrand atat acces din hol catre fiecare spatiu, cat si lumina naturala din belsug catre toate spatiile.

Balconul de 9.36mp utili poate fi numit fara probleme terasa unde va puteti destinde impreuna cu cei dragi sau prietenii care vin in vizita, acesta asigurand un spatiu suficient de mare pentru o masa si fotolii.

Bucataria separata de restul casei va ofera confortul si libertatea de a executa cele mai complexe lucrari de gastronomie, fara sa aveti grija ca mirosul va ajunge in toate compartimentele casei.

Zona rezidentiala inconjurata de case va asigura linistea mult cautata dupa o zi de agitatie. Accesul catre Grand Arena, Lidl, Selgros, McDonald's, Hornbach se poate face cu usurinta, fara sa fie nevoie sa schimbati codul postal pentru a efectua toate cumparaturile necesare caminului dumneavoastra.

Se accepta orice varianta de plata!

Pentru mai multe detalii, sunati-ne la numarul de telefon din anunt.

Preturile sunt fara tva de 5%. Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Va asteptam cu drag in noua casa!

Reper: Brancoveanu - Grand Arena

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Structura beton
Structura caramida