59.629 €

Dezvoltator, 2 camere, 60 mp, 3/4, lift, bloc exclusivist 2019, degivrare

  • Suprafata 60 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 4
Bucuresti, 01 dec, 22:45
Urca primul in lista

Descriere anunt

Dezvoltator, 2 camere, 60 mp, 3/4, lift, bloc exclusivist 2019, degivrare

Jovial Residence - Rafinament si Confort

Calitatea, un standard in proiectul nostru!

Dezvoltator, oferta 2 camere, Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, Valea Oltului, etaj 3, bloc exclusivist, 2019, P 4R, lift, suprafata de 60 mp utili, sistem degivrare balcon, pretul apartamentului fiind de 59.629 eur( TVA de 5%).

Blocul este situat la 300m de Mega Image si 250m de Lidl, statie autobuz 100m, Gradinite la 100m, Scoala la 350m.

Imobilul este construit pe cadre de beton armat, cu pereti exteriori si interiori din caramida tip Porotherm, certificat de performanta energetica clasa A.

Apartamentul va fi finisat la cheie:

Usi interioare Polonia;Usa intrare apartament Prestige MegaDoor; Lift hidraulic; Centrala termica si calorifere;Gresie, faianta si parchet; Tamplarie Salamander Tripan, Roto NT, Nuc; Baie utilata.Parcare supraterana 3800 eur (include TVA).

Solutii de Finantare.

Rafinament si Confort - Jovial Residence, Calitatea, un standard in proiectul nostru!

Designul si arhitectura din Jovial Residence isi doreste sa ofere bucuria si relaxarea de a fi acasa. Stilul arhitectural exterior emana rafinament prin liniile drepte, curate, fara ornamente excesive. Pozitionarea blocului permite ca toate apartamentele sa se bucure de lumina naturala in mod egal pe tot parcursul zilei.

Designul inovator si adaptat nevoilor pastreaza un standard ridicat al calitatii vietii si transforma orice spatiu intr-o oaza de bunastare, menita sa ofere confort. Constructia imobilului are la baza calcule solide de rezistenta, ce asigura o inalta protectie antiseismica.

Jovial Residence include un mix format din 16 unitati, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, eficient compartimentate. Imobilul beneficiaza de spatii generoase, cu balcoane si terase mari, precum si de locuri de parcare supraterane. Celor care contracteaza apartamentul pe parcursul lucrarilor, se ofera posibilitatea de a-si personaliza locuinta, prin alegerea modelelor si culorilor pentru gresie, faianta, parchet, usi, alegand dintr-o gama variata pusa la dispozitie de catre partenerii nostri.

Locuintele beneficiaza de bransamente la toate utilitatile, contorizare individuala.