58.282 €

Delta Vacaresti, stradal, prima casa

  • Suprafata 51 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 6

Descriere anunt

Delta Vacaresti, stradal, prima casa,

vedere superba catre Parcul Natural Vacaresti: living cu bucatarie open space de 25 mp, dormitor de 13 mp, baie de 5 mp si balcon de 9 mp. Comision 0. Avans antecontract: 5%.

Detalii suplimentare

Reprezentant EXCLUSIV al dezvoltatorului!

Complexul rezidential New World Residence Delta Vacaresti se afla pe strada Vitan-Barzesti, sectorul 4 din Bucuresti, la cativa metri de Parcul Natural Vacaresti. In vecinatate avem Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan, Mall Sun Plaza, piata. Ansamblul este foarte bine pozitionat in zona Splaiul Unirii-Vitan Barzesti si in imediata vecinatate a Deltei Vacaresti si a hotelului Rin Grand. 

Mobilitatea este asigurata de accesul la toate mijloacele de transport – apropierea de centru este un avantaj daca va deplasati cu masina personala, in caz contrar sunt disponibile mijloacele de transport in comun, fiind statia RATB la numai 2 minute de mers pe jos.

Structura de rezistenta este formata din cadre si diafragme din beton armat, proiectate si executate in conformitate cu cerintele legilor in vigoare. Inchiderea exterioara si intre apartamente se va realiza din zidarie (25 cm exterior si 10 cm intre apartamente) iar pe exterior imobilul va dispune de izolatie termica formata din polistiren de 10 cm. Toate apartamentele la interior beneficiaza de finisaje la alegere in cazul in care sunt achizitionate din timp. 

Apartamentul propus la vanzare este cu o vedere superba, catre Parcul Natural Vacaresti si este compus din living cu bucatarie open space de 25 mp, dormitor de 13 mp, baie de 5 mp si balcon de 9 mp. 

Achizitie: direct dezvoltator

Comision: 0%

Avans antecontract: 5%

*pozele sunt cu titlu informativ

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton