78.500 €

Crangasi

  • Suprafata 65 mp
  • An 1996
  • Decomandat
  • Etaj parter din 10
  • Crângași ...10 min.

Descriere anunt

Crangasi,

design inedit minimalist, un stil de viata american unde se poate imbina armonios utilul cu placutul, spatiul poate fi usor utilizat in scopul locuirii si petrecerii timpului liber. Pret fara TVA

Detalii suplimentare

Stilul Loft a aparut in anii 40 a secolului trecut, in Manhattan, zona industriala a orasului New-York. Stilul Loft nu este doar un stil in design, dar in primul rand este un stil de viata.

Ultimele apartamente disponibile!!

Se deosebeste de celelalte stiluri prin posibilitatea de a combina noul cu vechiul, materiale brute si nefinisate cu materiale high-tech etc. Interiorul unei locuinte amenajate in acest stil poate contine pereti nefinisati de beton sau caramida aparenta. Initial stilul Loft a fost folosit la amenajarea mansardelor, fabricilor abandonate si a depozitelor care au fost  convertite in spatii de locuit.

Cu cat mai simplu cu atat mai bine. Tavanul este vopsit in alb, astfel ofera incaperii o atmosfera aerisita. Intalnim pereti lasati nefinisati: din beton sau caramida aparenta cat si pereti vopsiti in culori uni. In ceea ce priveste pardoseala: parchet sau scanduri de lemn brut se incadreaza perfect in ambianta; acestea pot fi vopsite in culorile peretelui sau date cu lac.

Proiectul nostru exclusivist, va pune la dispozitie apartamente de tip Loft, cu suprafete utile cuprinse intre 65 mp si 77 mp, cu diferite compartimentari, astfel incat se creeaza spatii armonioase. 

Se predau finisate, cu bucataria mobilata, contorizare individuala la toate utilitatile retelei orasenesti.

Pretul nu contine Tva!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Crângași 10 min.
Stația Grivița (M4) 15 min.
Petrache Poenaru 19 min.