142.900 €

Cotroceni. Investitie - Premium - Cortina Academy Cotroceni

  • Suprafata 57 mp
  • Decomandat
  • Etaj 6 din 11
Bucuresti, 04 iun, 07:00

Descriere anunt

Cotroceni. Investitie - Premium - Cortina Academy Cotroceni

Daca esti un investitor, un tanar la inceput de drum, sau un cuplu tanar cu sau fara copil, arunca o privire peste aceasta proprietate!

Oricare dintre variantele de mai sus te reprezinta, iti prezint si iti propun o achizitie premium.

Ne aflam in vecinatatea cartierului Cotroceni, in binecunoscutul complex rezidential CORTINA ACADEMY, ce faciliteaza un acces direct catre bulevardele principale si importante, si care detine in proximitate atat statia de metrou Academia Militara, AFI Palace Cotroceni, AFI Mall, centrul comercial Orhideea cat si Gradina Botanica.

Dupa cum este cunoscut, ansamblu rezidential CORTINA ACADEMY si-a continuat standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara, atat la nivel national cat si la nivel european.

Modern si exclusivist, acest imobil, localizat pe straga Geniului la nr 46-48, intruneste lejer cele mai exigente cerinte in materie de calitate, lux, eleganta si siguranta.

Va supunem atentiei un apartament cu 2 camere, complet decomandat, extrem de generos, modern, ce va ofera si o priveliste de ansamblu asupra curtii interioare.

Pozitionat la etajul 6 din totalul de 11 niveluri, respira un aer lejer si confera un iluminat natural generos.

Apartamentul este liber si pregatit juridic pentru vanzare,

Proprietarul este o persoana juridica, prin urmare la pretul expus se va adauga TVA, in caz de achizitie tot pe persoana juridica, se va integra contractual taxarea inversa. Pentru aprofundarea acestui subiect, compania noastra va sta la dispozitie !

Prezenta oferta se afla sub indrumarea si reprezentarea societatii noastre!

CATOMA - broker exclusiv Florin TOMA - 0735.551.422