175.000 €

Cortina Academy Apartament 2 Camere Finisaje Lux, LocP, 175.000E

  • Suprafata 49 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 11
Bucuresti, 25 nov, 23:30

Descriere anunt

Cortina Academy Apartament 2 Camere Finisaje Lux, LocP, 175.000E

Va propunem spre vanzare un apartament nou, exclusivist, situat intr-o locatie linistita, ferita de agitatie, insa cu acces facil catre puncte de interes ale Bucurestiului, universitati, centre comerciale, magazine si restaurante, in complexul rezidential Cortina Academy, zona Cotroceni, ce dispune de o curte comuna generoasa.

Apartamentul are 2 camere, este situat la etajul 1 al unui imobil nou, finalizat in 2020, cu 11 etaje si este decomandat, cu o suprafata utila de 49mp. Totodata, aceasta beneficiaza si de un balcon spatios, de 4mp, ideal pentru o cafea savurata de dimineata ori un pahar de vin la finalul zilei. Apartamentul este complet finisat, cu finisaje de cea mai inalta calitate si dispune de incalzire in pardoseala, iar ventilatia si racirea apartamentului sunt asigurate de ventiloconvectoare. Baia dispune de cabina de dus walk-in si sistem de ventilatie.

De asemenea, apartamentul se poate vinde impreuna cu locul de parcare de la subteran, contra cost.

Complexul dispune de menaj si supraveghere video plus acces controlat in interiorul sau.

In imediata apropiere se afla si mijloacele de transport in comun: statia STB 137, 139, 610 si tramvai 8, 25 la 4 minute, dar si metrou Academia Militara la 3 minute de mers pe jos.

De asemenea, la doar cateva minute de mers pe jos se afla si Afi Cotroceni, Afi Park si Gradina Botanica.

Pentru detalii suplimentare legate de aceasta proprietate si vizionari, nu ezitati sa ne contactati!