37.900 €

Corbeanca, Penny- Antigua Residence

  • Suprafata 51 mp
  • An 2009
  • Semidecomandat
  • Etaj 2 din 3
Corbeanca, 17 sep, 11:47

Descriere anunt

Corbeanca, Penny- Antigua Residence

Un complex rezidential modern construit intr-o zona eleganta si selecta. Apartament modern si avangardist pentru persoane care apreciaza bunul gust, linistea si energia pozitiva.

Detalii suplimentare

Un complex rezidential modern construit intr-o zona eleganta si selecta. Apartament modern si avangardist pentru persoane care apreciaza bunul gust, linistea si energia pozitiva. Apartamentul prezinta o imagine de confort si intimitate, prin compartimentare, spatiu si lumina, Cum intri in apartament, te surprinde in mod amplu deschiderea si aerul primitor al unei ambiante etalate tineresc, modern si energizant. Bucatarie deschisa. Terasa mare. Baie cu fereastra. Dormitor spatios.

Proprietarul acestui apartament mai detine un apartament in acest complex rezidential, cu aceiasi suprafata si compartimentare, pe urmatoarea scara. Pentru achizitia ambelor apartamente se poate discuta un pret special. Ambele sunt la vanzare, separat sau impreuna. Celalalt apartament are alte dotari si finisaje si pretul este de 46000 euro, in mod individual. Insa acest apartament din prezentare, pentru care exista anuntul se vinde la 40000 euro.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida