55.000 €

Confort City, mobilat si utilat, comision 0, apartament 2 camere

  • Suprafata 65 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 9 din 11
Bucuresti, 15 nov, 09:21

Descriere anunt

Confort City, mobilat si utilat, comision 0, apartament 2 camere,

Apartament modern !

Finisat complet se vinde cu tot mobilierul si aparatura electrocasnica incluse in pret !

Va propun spre vanzare un apartament foarte dragut , mobilat si utilat, situat in ansamblul rezidential Confort City din Splaiul Unirii, la numai 4 km fata  de Rin Grand Hotel, 7,6 Km fata de Piata Unirii, 6,3 km fata de Parcul Tineretului .

Confort City este  deja o comunitate formata din 12 imobile construite in perioada 2008-2011. Complexul are acces securizat dispune de paza 24 ore din 24 spatii verzi zone de recreere, minimarket, gradinita pentru copii, mijloc de transport in comun.

Apartamentul oferit spre vanzare este situat la etajul 9/11, intr-un imobil construit in anul 2008 si are o suprafata totala de 70 mp. Compartimentarea este ideala  pentru un cuplu tanar sau o familie, avand la intrare un hol generos, amenajat cu un dressing incapator, o zona de zi aerisita si foarte luminoasa formata din living si bucatarie, o baie generoasa si un dormitor. Apartamentul dispune de o terasa cu acces din living cu o panorama excelenta asupra intregii zone, privelistea nefiind obturata de nicun obstacol.

Apartamentul a fost finisat si mobilat  cu  ajutorul unei echipe  de architecti si designeri adresandu-se unei familii tinere  si active . Spatiul a fost aranjat modern creandu-se zone pentru depozitat zone de relaxare iar fiecare zona din casa a fost eficientizata la  maxim.

Bucataria este complet echipata cu toata aparatura electrocasnica necesara : masina de spalat vase, masina de spalat rufe, plita, cuptor, hota , cuptor cu microunde.

Apartamentul este luminos si vessel iar la aceasta impresie contribuie si faptul ca este dispus integral catre apus.

Finisajele sunt executate cu mare atentie si sunt de calitate superioara.Toate amenajarile interioare au fost realizate de proprietari cu materiale atent alese. Apartamentul are o investitie in finisaje si mobilier in valoare de  15.000 euro !

Incalzirea se realizeaza prin intermediul centralei termice proprii iar racirea cu ajutorul aparataului de aer conditionat . Beneficiaza de termoizolatie exterioara  cu polistiren de 10 cm.

Din punct de vedere al coeficientului termic imobilul se incadreaza in cea mai buna clasa energetica ‘’A’’ , pierderile de energie din apartament catre exterior fiind minime, astfel costurile de incalzire pe timp de iarna sunt si ele minimizate.

 

Pentru mai multe detalii sau pentru stabilirea unei intalniri pentru vizionare va rog sa ma contactati.