135.000 €

Comision 0%, apartament 2 camere, Barbu Vacarescu

  • Suprafata 60 mp
  • An 2019
  • Semidecomandat
  • Etaj 4 din 10
Bucuresti, 09 ian, 10:27
Urca primul in lista

Descriere anunt

Comision 0%, apartament 2 camere, Barbu Vacarescu

Estate Network va prezinta la vanzare apartament exclusivist situat in imobil ce ofera vedere frontala catre parc.

Ca si localizare, ansamblul rezidential este situat in Nordul capitalei, in zona Floreasca-Barbu Vacarescu, in imediata apropiere a zonei de business a Capitalei ce confera acces facil catre toate punctele de interes ale zonei de Nord cat si catre zona centrala a orasului.

Statii ale mijloacelor de transport in comun se afla la doar citeva sute de metri fata de imobil.

Locatia reprezinta unul din principalele avantaje ale complexului rezidential. Acesta ofera panorama superba asupra lacurilor Tei si Floreasca, fiind situat in prima linia de la delimitarea acestora. Suprafetele vitrate mari si privelistea unica si aerisita aduc unicitate apartamentelor ce fac parte din ansamblul rezidential prezentat.

Imobilul dispune de curte interioara destinata strict locatarilor, parcare subterana distribuita pe 2 niveluri subterane, parcare supraterana, monitorizare video, lift, sistem videointerfon, precum si multe alte facilitati.

Apartamentul este distribuit pe o suprafata de 70mp, fiind compartimentat astfel: Living-room+ dinning-room, dormitor, bucatarie inchisa, baie, terasa.Suprafata utila a apartamentului este 61mp, iar balcoanul 7.9 mp. Apartamentele se predau complet finisate, iar baile complet utilate si mobilate la standarde de calitate PREMIUM, acestea putand fi alese de catre viitorii proprietari dintr-o gama variata de culori si modele in colaborare cu Delta Studio.

Fiecare apartament este dotat cu centrala proprie.

Pentru detalii suplimentare ma puteti contacta telefonic.

Reper: Floreasca

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Structura beton