Spitalul Colentina, Bloc 1980 reabilitat termic ,etaj 4/10, Modern mobilat/utilat

98.500 €

Spitalul Colentina, Bloc 1980 reabilitat termic ,etaj 4/10, Modern mobilat/utilat

98.500 €
Caracteristici
Suprafata 56 mp An 1980 Semidecomandat Etaj 4 din 10 M 9 min.
Descriere
Va prezentam un apartament de doua camere, semidecomandat, cu o pozitionare ideala in ceea ce priveste proximitatea mijlocelor de transport in comun. Este amplasat intr-un imobil construit in anul 1980, reabilitat termic, aflat vis-a-vis de spitalul clinic Colentina si la mica distanta fata de statia de metrou Stefan cel Mare.
Apartamentul se vinde asa cum se poate vedea in poze, bucurandu-se de bucatarie complet mobilata si utilata, masina de spalat rufe, uscator rufe, cuptor electric, plita cu gaz, hota, dispunand si de dormitor mobilat modern, sufragerie complet mobilata, baie si un spatiu de depozitare. Pe toata latimea bucatriei si a livingului avem un balcon de peste 9 mp, care are dubla utilitate: fiind un spatiu de depozitare dar si un spatiu ce izoleaza suplimentar apartamentul atat din punct de vedere termic cat si fonic. Suprafata totala a apartamentului ajunge astfel la 56 mp.
Apartamentul a fost renovat cu materiale de calitate si este intr-o stare foarte buna, chiar si in urma utilizarii de catre actualii proprietari. Dintre imbunatatirile aduse cu ocazia renovarii, pot fi amintite schimbarea in totalitate a instalatiilor electrice si a celei sanitare.
Apartamentul este semidecomandat iar modul de dispunere al camerelor este unul bine gandit si nu veti avea probleme in caz de oaspeti sau alte momente. Avem un hol la intrare din care este facilitat accesul direct in bucatarie in living si in spatiul de depozitare existent. In stanga avem bucataria, o bucatarie cu suprafata ofertanta de peste 8 metri patrati. Este suficient de mare pentru a avea in interior si loc pentru frigider, loc de gatit si loc de luat masa. Spatiul util al bucatariei este completat prin cel al portiunii de balcon catre care exista acces direct din aceasta incapere. Tot din holul de la intrare avem acces catre o sufragerie de aproximativ 17 metri patrati. Din sufragerie avem acces catre cealalta portiune a aceluiasi balcon. Traversand livingul ajungem in zona mai retrasa a apartamentului, unde printr-un al doilea hol mai mic, se creaza accesul catre baie, una modernizata cu cada si catre dormitorul de 10 mp in care vom regasi un pat dublu matrimonial, tapitat, o comoda si doua noptiere.
Zona in care este situat apartamentul este excelenta din toate punctele de vedere, fiind recunoscuta ca o zona centrala, avand in apropiere o multime de puncte de interes precum scoli, gradinite, magazine, centre medicale, complexul sportiv Dinamo, zona de recreere Parcul Circului, iar statia de metrou Stefan cel Mare fiind la 7 minute de mers pietonal.
Va stam la dispozitie pentru orice informatii sau intrebari aveti in legatura cu aceasta proprietate!
155 vizite 05 Feb, 14:36
Statii metrou
Ștefan cel Mare 9 min
Obor 14 min
Obor 16 min
Statii STB
1 , 46 Dr. Grozovici 2 min
1 , 46 330335 Vasile Lascăr 3 min
330335 Doctor Grozovici 3 min
330335 Lizeanu 5 min
Șoseaua Ștefan cel Mare 7 min
Toamnei 7 min
Evolutia preturilor imobiliare in Mosilor-Dacia
se incarca..