70.000 €

Cluj Napoca, zona periferie, R0075C

  • Suprafata 51 mp
  • An 2004
  • Etaj parter din 3
Cluj-napoca, 16 mai, 18:03

Descriere anunt

Cluj Napoca, zona periferie, R0075C

proprietatea este un apart. cu doua camere, intr-o cladire rezidentiala cu 3 etaje, datand din 2004. Apartamentul are un spatiu utill de 51 mp si este izolat la exterior cu ferestre termopan

Detalii suplimentare

Apartamentul este format dintr-o bucatarie cu living (bucataria poate fi separata), un dormitor si o baie. Este situat la parter, iar usa principala se deschide direct in camera de zi.

Zona inconjuratoare este linistita.

Proprietatea se afla in zona urbana a orasului Cluj-Napoca, la 7 km de centrul orasului, intr-un cartier rezidential mediu si inalt, ocupat predominant de unitati de apartamente.

Imaginea generala a cartierului este medie si inalta; este considerat un cartier stabilit, ocupat si vizitat de rezidenti cu venituri medii si inalte.

Exista un acces bun la servicii si facilitati cum ar fi supermarketuri, magazine simple, benzinarie, biserica, scoala, chiar un loc de joaca pentru copii.

Exista locuri de parcare gratuite in fata apartamentului si optiune pentru locuri de parcare inchiriate. Statiile de autobuz ale serviciilor regionale se afla aproape. Drumul de acces este linistit, acoperit de asfalt si in stare bune.

Cluj Napoca, Str. Donath, Nr. 186, parter, apartament 2

Daniel Iordan

Caracteristici, dotari

Optiuni exterior
Loc parcare