Carol, Armeneasca apartament 2 camere parter inalt

62.500 €

Carol, Armeneasca apartament 2 camere parter inalt,

62.500 €
Caracteristici
Suprafata 49 mp An 1932 Decomandat Etaj parter din 6 M 14 min.
Descriere
Apartament cochet de 2 camere aflat la parterul inalt al unei cladiri rezidentiale cu 6 etaje, intr-o zona semi centrala, exceptionala, din multe puncte de vedere.

Apartamentul are o intrare eleganta, pastrand elemente originale, un vestibul generos din care se intra in partea stanga intr-un hol de aproape 8 metri patrati ce permite amenajarea unui birou, iar din acest hol se face accesul spre sufragerie printr-un cadru de lemn masiv iar in partea dreapta accesul catre dormitor. Dormitorul are prevazute doua dressing-uri incastrate in perete, fiind elemente originale ale apartamentului. Din dormitor se poate iesi pe o a doua a usa care comunica cu baia si vestibulul. Baia este prevazuta cu cada si are geam. Din vestibule in partea dreapta se acceseaza un hol lung cu potential de amenajare a unor dressinguri, care comunica cu bucataria. Din bucatarie se poate accesa scara de serviciu a imobilului.

Suprafata utila a apartamentului este de 48,55 mp iar la apartament se adauga o camera de serviciu la subsol – prevazuta cu geam – in suprafata de 4,73 mp, total proprietate 53,28 mp.
Blocul este construit in anul 1932 si, in prezent incadrat in clasa de risc seismic I insa se depun eforturi pentru demararea consolidarii.

Zona in care este amplasat blocul este una foarte ofertanta din toate punctele de vedere, exista statii de bus si tramvai in fata blocului iar statia de Metrou Universitate se afla la cca 13-15 min de mers pe jos (1 km distanta). In proximitate si la distanta de mers pe jos gasim scoli, licee, gradinite, cafenele si restaurant, sucursale ale majoritatea bancilor, 2 supermarketuri si mai multe mici magazine. Biserica Armeneasca si strada Armeneasca se afla la 350 m distanta.

Incalzirea se face prin centrala blocului insa, majoritatea apartamentelor au optat pentru centrale de apartament, astfel incat exista posibilitatea instalarii unei central individuale.

Apartamentul este pretabil rezidentei insa si unei afaceri mici, cabinet notariat, agentie publicitate, cabinet stomatologic, cabinet psihologic, etc.

Apartamentul se vinde eliberat de mare parte din piesele de mobilier din fotografii si obiecte personale.

Pretul este negociabil, se accepta doar plata din fonduri proprii, nu credit.
177 vizite 25 Jan, 10:50
Statii metrou
Universitate - Spitalul Colțea 14 min
Obor 20 min
Piața Unirii 2 (M1, M2) 21 min
Statii STB
Bulevardul Carol I 1 min
69 , 70 , 85 , 90 311 , N102 , N108 Calea Moșilor 2 min
Armenească 5 min
Bd. Carol I 6 min
70 , 90 311 , N102 Traian 7 min
Bd. Pache Protopopescu 8 min
Batiștei 8 min
Evolutia preturilor imobiliare in Mosilor-Dacia
se incarca..