72.000 €

Calea Mosilor, Bucur Obor, comision 0%

  • Suprafata 54 mp
  • An 1982
  • Semidecomandat
  • Etaj 8 din 9
Bucuresti, azi, 16:27

Descriere anunt

Calea Mosilor, Bucur Obor, comision 0%,

agentia imobiliara RealKom va ofera spre vanzare un apartament 2 camere pe Calea Mosilor, bloc din 1982 reabilitat termic, 54 mp, etajul 8/9, 1 balcon, 2 debarale, comision 0%. www.realkom.ro

Detalii suplimentare

Realkom Agentie Imobiliara Bucuresti va ofera spre vanzare

APARTAMENT 2 CAMERE CALEA MOSILOR-BCR-BUCUR OBOR

Comision 0% din partea cumparatorului !

Localizare: Apartamentul este localizat pe Calea Mosilor, in imediata apropiere de Bucur-Obor, in imobil cu intrare stradala si vedere laterala.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 8 al imobilului de 9 etaje, din care etajul 8 este locuit, etajul 9 fiind etaj tehnic.

Suprafete si componenta: Suprafata total construita a apartamentului este de 72 mp; suprafata utila este de 51 mp, iar daca includem si balconul de care dispune apartamentul, se ajunge la o suprafata utila totala de 54 mp.

Apartamentul dispune de o bucatarie generoasa si de 2 debarale spatioase !

Constructia este finalizata in anul 1982 pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. In imediata apropiere a imobilului, intalnim magazine, scoli, gradinite, parcuri, restaurante, baruri si cafenele, centre comerciale, etc.

Daca se doreste ca apartamentul sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona Calea Mosilor acopera toate nevoile. Ca utilitati, putem spune despre zona Calea Mosilor , ca acesta dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa si de elita – scoli, gradinite, cafenele, apropierea de teatre, centre comerciale mari ( Unirea Shopping Center ), etc.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Bucur-Obor, Soseaua Mihai Bravu, Soseaua Stefan cel Mare, Bulevardul Dacia.

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T.

Strazile sunt amenajate, trotuarele curate si mari astfel incat seara puteti face o plimbare linistita si relaxanta….la promenada.

Vederea din apartament este laterala cu orientarea cardinala spre SUD-VEST in acest fel beneficiind de lumina naturala pe tot parcursul zilei.

La capitolul Finisaje si Dotari, apartamentul dispune de gresie, faianta, vopsea lavabila, usa de intrare din lemn, usi interioare din lemn si geamuri termopan.

Agentia Imobiliara RealKom va ofera apartamente de vanzare in zona Calea Mosilor, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/vanzari-apartamente/realkom-agentie-imobiliara-bucuresti-oferta-vanzare-apartament-2-camere-calea-mosilor-bcr-bucur-obor/2358

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti noul proprietar al frumosului apartament, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: CRISTI STANCIU

MOBIL: 0723.620.112

E-MAIL: cristi.stanciu@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

www.imobiliare-unirii.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.apartamente-vitan.ro

www.apartamente-tineretului.ro

www.imobiliare-bucurestene.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Debara
Repartitoare caldura
Termopan
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton