73.500 €

Bulevardul Metalurgiei

  • Suprafata 67 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 8

Descriere anunt

Bulevardul Metalurgiei

2 camere, Kristal Metalurgiei. Mutare imediata.

Detalii suplimentare

Direct dezvoltator, comision 0. Kristal Metalurgiei Park

Bulevard Metalurgiei, 2 camere, 67 mp. Mutare Imediata!

Apartamentul se afla in ansamblul Kristal Metalurgiei Park, etaj 1, pozitionat pe Bulevardul Metalurgiei, la o distanta mai mica de 50m fata de statiile STB si undeva la 15 minute de mers pe jos fata de metrou Aparatorii Patriei. Ca si vecinatati avem Auchan Berceni, Jumbo, Metro Berceni, Lidl, Carefour Grand Arena.

Imobilul este complet finisat, finisajele fiind de cea mai buna calitate. Instalatiile sanitare sunt PPR si PEX, instalatiile electrice cupru, prize si intrerupatoare modulare, parchet 12 mm, gresie, faianta la interior, casa scarii este placata cu granit, mana curenta inox. Balcoanele sunt cu parapet de sticla si zidarie, termoizolatie polistiren si tencuiala decorativa, tamplaria este Salamander Streamline 76mm cu 5 camere, geam Tripan si feronerie Roto.

La interioar gasim 1 aparat de aer conditionat, centrala termica in condensatie Ariston de 24 kw, usi interioare si obiecte sanitare in baie. Apartamentul este bransat la toate utilitatile sectorului 4 (gaze, apa, canalizare, curent electric).

Pretul imobilul este de 73 500 Euro, se accepta orice tip de credit, prima casa (avans 5%), credit ipotecar sau plata cash.

Pentru mai multe detalii despre imobil, va stau la dispozitie!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Balcon
Centrala termica
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton